Loop je vast als team?

Als jullie vastlopen met je team kan ik jullie coachen door de patronen die hier aan ten grondslag liggen te onderzoeken en samen te kijken hoe we die patronen kunnen doorbreken om weer verder te komen.

Loop je vast met je klant/client?  

Soms weet je niet meer hoe je verder kan komen met een bepaalde klant of client. Ook dan kan ik je coachen om te onderzoeken wat hier aan ten grondslag ligt. Vervolgens zoeken we samen uit welk gereedschap je kunt gebruiken om je vastgelopen relatie met je klant of client weer in beweging te krijgen.  

Loop je vast met jezelf? 

Ook op individueel niveau kunnen we onderzoeken wat maakt dat je vastloopt in je werk en wat er voor nodig is om weer verder te kunnen. 

Loop je vast met je collega? 

Soms kan een werkrelatie op het werk dusdanig moeizaam verlopen, dat dit de doelen van je bedrijf in de weg zit. Een paar gesprekken kan helpen om te begrijpen wat er tussen jullie gebeurd en wat er voor nodig is om verder te komen. 

8 gesprekken

Gesprek 1

In dit gesprek maken we kennis, bespreken we je/jullie doel voor de 8 gesprekken en maken we een start in het onderzoeken welk patroon jou/jullie in de weg staat.

Gesprek 2

Onderzoeken we welke emoties ten grondslag liggen aan dit patroon en maken we een eerste stap in het kijken hoe je/jullie dit patroon kunnen doorbreken.

Gesprek 3 tot en met 7

Deze gesprekken gebruiken we om te oefenen in het kunnen herkennen en doorbreken van het patroon. Tussen deze gesprekken zit meer tijd dan tussen de eerste gesprekken. Dit is om je/jullie de ruimte te geven hiermee te oefenen. Oefening baart kunst!

Gesprek 8

In dit gesprek evalueren we hoe ver je bent/ jullie zijn gekomen wat betreft het behalen van je/jullie doel en maken we samen een 'gereedschapskist'. Deze kun je/kunnen jullie 'van de plank' halen wanneer je merkt/jullie merken dat het patroon je/jullie weer in de weg staat.