Ik ben EFT geregistreerd systeemtherapeut. Daarnaast ben ik Gestaltpsychotherapeut gespecialiseerd in psychotrauma en heb mijn werkervaring opgedaan binnen de geestelijke gezondheidszorg: kinder- en jeugdpsychiatrie, eetstoornissen, huisartspraktijken.

Ik ben 51 jaar oud, getrouwd met een Noorse man en we hebben samen twee kinderen. Met mijn ervaring en kennis wil ik jullie graag helpen om weer verder te kunnen wanneer jullie vast lopen in jullie relatie. 

 

Mijn naam is Femke Boomsma en ik ben NVRG en EFT geregistreerd systeemtherapeut. Tevens ben ik Gestaltpsychotherapeut (specialisatie traumatherapie).

Naast mijn eigen praktijk werk ik bij een organisatie voor kind- en jeugdpsychiatrie. Hier geef ik teamcaching en intervisie naast het geven van relatietherapie. Daarvoor ben ik werkzaam geweest bij verschillende huisartsenpraktijken en bij een organisatie voor eetstoornissen.

 

Ik ben 50 jaar en getrouwd met een Noorse man. We hebben samen twee kinderen waarvan een van hen aan topsport doet. Die ingrediënten brengen veel goeds en kunnen ook behoorlijke druk leggen op een gezin en een relatie is onze ervaring. Ik weet uit ervaring dat het energie en tijd kost om je relatie goed te houden. 

Ik ben het daarom eens met de woorden van Alfons van Steenwegen:

Liefde is een werkwoord