Welkom!

Welkom bij mijn praktijk voor EFT relatietherapie, waar jullie de nodige ondersteuning en begeleiding kunnen vinden om jullie relatie weer op het juiste spoor te krijgen. Als EFT geregistreerd systeemtherapeut en Gestaltpsychotherapeut met expertise in psychotrauma, ben ik toegewijd om jullie te helpen bij het oplossen van obstakels en het herstellen van de emotionele verbondenheid.

EFT wat is dat?

EFT relatietherapie is een effectieve benadering die specifiek gericht is op het verbeteren van de kwaliteit van jullie relatie. Door gebruik te maken van Emotionally Focused Therapy (EFT), een bewezen methode die de nadruk legt op het begrijpen en herstellen van emotionele verbindingen, kunnen we samen de kern van jullie relatieproblemen aanpakken.

Ervaring

Met mijn uitgebreide ervaring binnen de geestelijke gezondheidszorg, waaronder de kinder- en jeugdpsychiatrie, eetstoornissen en huisartspraktijken, beschik ik over een brede kennis die me in staat stelt om verschillende complexe situaties te begrijpen en, samen met jullie, een effectief plan op te stellen voor EFT relatietherapie.

Ik ben niet alleen een gekwalificeerde professional, maar ook iemand met levenservaring. Als 51-jarige, getrouwd met een Noorse man en twee kinderen, begrijp ik de uitdagingen en strubbelingen die kunnen optreden binnen relaties. Ik geloof in de kracht van EFT relatietherapie, in herstel en in het vermogen om samen te groeien, zelfs wanneer jullie vastlopen.

Contact

Of het nu gaat om communicatieproblemen, vertrouwenskwesties, conflicten of andere uitdagingen, ik sta klaar om een veilige en ondersteunende omgeving te creëren waar jullie je vrij voelen om openlijk te praten en te werken aan het herstellen van jullie band met behulp van EFT relatietherapie.

Neem vandaag nog contact met me op en laten we samen aan de slag gaan met EFT relatietherapie om jullie relatie te versterken. Samen kunnen we de weg vrijmaken voor een gezonde, liefdevolle en duurzame verbinding met behulp van EFT relatietherapie. Bel: 06-80105393

Mijn naam is Femke Boomsma en ik ben NVRG en EFT geregistreerd systeemtherapeut. Tevens ben ik Gestaltpsychotherapeut (specialisatie traumatherapie).

Naast mijn eigen praktijk werk ik bij een organisatie voor kind- en jeugdpsychiatrie. Hier geef ik teamcaching en intervisie naast het geven van relatietherapie. Daarvoor ben ik werkzaam geweest bij verschillende huisartsenpraktijken en bij een organisatie voor eetstoornissen.

 

Ik ben 50 jaar en getrouwd met een Noorse man. We hebben samen twee kinderen waarvan een van hen aan topsport doet. Die ingrediënten brengen veel goeds en kunnen ook behoorlijke druk leggen op een gezin en een relatie is onze ervaring. Ik weet uit ervaring dat het energie en tijd kost om je relatie goed te houden. 

Ik ben het daarom eens met de woorden van Alfons van Steenwegen:

Liefde is een werkwoord