Geef je relatie een boost!

 

Welkom bij onze relatie groepscursus!

Samen met vier andere stellen bied ik jullie een unieke kans om jullie relatie te verbeteren. Gedurende zes bijeenkomsten zullen jullie ontdekken welke niet-werkende patronen er tussen jullie zijn ontstaan en belangrijker nog, hoe jullie deze patronen kunnen bijsturen!

Deze groepscursus is speciaal ontworpen om jullie relatie een boost te geven en jullie te voorzien van waardevolle tools waarmee jullie zelf aan de slag kunnen gaan. De cursus biedt jullie een laagdrempelige ondersteuning, waarin jullie de ruimte krijgen om op een veilige en vertrouwelijke manier aan jullie relatie te werken.

Verbinding herstellen

Tijdens de cursus begeleid ik jullie vanuit mijn kennis van  Emotionally Focused Therapy (EFT). EFT is een bewezen effectieve benadering om de emotionele verbondenheid tussen partners te herstellen en te versterken. Ik help jullie om inzicht te krijgen in de onderliggende emoties en behoeften die ten grondslag liggen aan jullie patronen. Samen zullen jullie werken aan het creëren van een veilige basis en het opbouwen van een diepere emotionele band.

In verschillende talen

Wat deze groepscursus extra bijzonder maakt, is dat we de training ook kunnen aanbieden in het Noors of Engels. Dit maakt het mogelijk voor internationale stellen of stellen die zich comfortabeler voelen in een andere taal om deel te nemen aan de cursus. Ik streef ernaar om een inclusieve omgeving te creëren waarin iedereen zich gehoord en begrepen voelt.

Investering in jullie relatie

Of jullie nu aan het begin van jullie relatie staan en preventief aan de slag willen gaan, of dat jullie al jarenlang samen zijn en bepaalde patronen willen bijsturen, deze groepscursus biedt de ondersteuning die jullie nodig hebben. Door deel te nemen aan de cursus zullen jullie niet alleen nieuwe inzichten opdoen, maar ook de kans krijgen om te leren van andere stellen die soortgelijke uitdagingen ervaren.

Investeer in jullie relatie en neem de eerste stap naar een gezondere en gelukkigere toekomst samen. Schrijf je vandaag nog in voor deze relatie groepscursus en ontdek hoe jullie niet goed werkende patronen kunnen bijsturen en een diepere verbondenheid kunnen creëren. Ik kijk ernaar uit om jullie te verwelkomen en jullie te ondersteunen op jullie reis naar een liefdevolle en duurzame relatie.

Bel 06-80105393 voor meer informatie en om jullie op te geven!