Individuele Emotionally Focused Therapy: Vind Balans!

Welkom bij Individuele Emotionally Focused Therapy (EFT), een krachtige benadering die zich richt op het verkennen en transformeren van de emotionele patronen die jou in de weg staan. Of je nu worstelt met een intern conflict, zoals dat kritieke stemmetje dat je altijd naar beneden haalt, of dat je vastzit en niet kunt bewegen in de richting die je eigenlijk wilt, EFT biedt jou de mogelijkheid om diep in jezelf te duiken en echte verandering te ervaren.

Stel je voor dat je jezelf kunt bevrijden van die innerlijke criticus, dat streng oordelende deel dat je constant laat geloven dat je niet goed genoeg bent. Met EFT kun je deze destructieve patronen onderzoeken en nieuwe manieren vinden om met jezelf om te gaan. Je zult ontdekken hoe je vriendelijkheid, begrip en acceptatie naar jezelf kunt brengen, waardoor je zelfvertrouwen groeit en je in staat bent om liefdevoller te leven.

Individuele relatietherapie

Maar EFT gaat verder dan alleen individuele groei. Zelfs als je partner niet geïnteresseerd is in therapie, hoef je je niet tegen te laten houden. Relaties zijn complex en vaak vormen we samen met onze partner patronen die ons tegenhouden. Het interessante is dat slechts één persoon nodig is om dit patroon te veranderen, en dat ben jij! Dus waarom zou je wachten? Begin nu met je eigen groeiproces, en je zult verbaasd zijn hoeveel invloed jij kunt hebben op de dynamiek binnen je relatie.

Hoe werkt het?

Deze therapie bestaat uit acht sessies, elk met een specifiek doel om je te begeleiden naar een gezonde emotionele balans en vervulling van je innerlijke behoeften.

Gesprek 1: In deze eerste sessie maken we kennis en bespreken we jouw doelen voor de acht gesprekken. We verkennen het specifieke patroon dat jou in de weg staat en creëren een basis om mee te werken.

Gesprek 2: We duiken dieper in de emoties die ten grondslag liggen aan jouw patronen. Samen onderzoeken we hoe deze emoties jouw gedrag beïnvloeden en hoe je stappen kunt zetten om dit patroon bij te sturen.

Gesprek 3 tot en met 7: Deze gesprekken zijn gericht op het oefenen en bijsturen van het vastgeroeste patroon. Tussen deze sessies is er meer tijd om te oefenen in je dagelijks leven. Je zult ontdekken dat het geleidelijk aan gemakkelijker wordt om nieuwe reacties en gedragingen toe te passen.

Gesprek 8: Tijdens dit laatste gesprek evalueren we hoever je bent gekomen in het bereiken van het EFT individuele relatietherapie doel dat je aan het begin van het traject gesteld hebt en hoe ver je daarin bent gekomen.

Vaak plant men af en toe nog een individueel EFT relatietherapie therapie 'boost' gesprek in als onderhoud.  

Bel vandaag nog! 0680105393