Relatiecoaching tijdens wandelingen op Vlieland - Versterk je relatie en geniet van het prachtige eiland!

Tijd, plaats en prijs

Bij genoeg aanmeldingen organiseer ik een relatie training op het prachtige eiland Vlieland. We verblijven in het strandhotel Seeduyn van vrijdag tot en met zondag. 

EFT

Mijn aanpak is gebaseerd op de Emotionally Focused Therapy (EFT), een benadering die zich richt op het begrijpen en veranderen van patronen binnen relaties. EFT is ontwikkeld door Dr. Sue Johnson en is gebaseerd op de gedachte dat emotionele verbondenheid de sleutel is tot een gezonde en bevredigende relatie.

Destructieve patronen

Tijdens dit weekend zal ik jullie begeleiden en ondersteunen bij het identificeren van destructieve patronen en het ontdekken van nieuwe manieren om met elkaar om te gaan. Ik zal jullie helpen om de emotionele verbondenheid te vergroten en te begrijpen welke behoeften er spelen binnen jullie relatie.

Na het weekend zul je meer inzicht hebben in het niet-werkende patroon dat tussen jullie ontstaat. Dit inzicht kan helpen om de situatie tussen jullie te verduidelijken en te verzachten. Jullie zullen handvatten krijgen om op een constructieve manier met elkaar te communiceren en de verbinding te versterken.

Naast de waardevolle relatiecoaching zul je ook kunnen genieten van de prachtige natuur en de rustgevende omgeving van Vlieland. De combinatie van de training en de omgeving zorgt voor een unieke en verrijkende ervaring tijdens jullie vakantie.

Als je geïnteresseerd bent, neem dan gerust contact met me op. Samen werken we aan het versterken van jullie relatie en het creëren van een diepere verbinding.

Bel: 0680105393